Emilie

Canon 7D // Canon 50mm 1.4
Modell: Emilie Tingstad
Makeup & Styling: Caroline Naustvoll
 
En bild från dagens redigeringsarbete i skolan. Satt i hela 5 timmar med en och samma bild...
Bilden är från en 70-tals insperarad fotografering jag hade förra veckan med Emilie.

En lördagsutflykt

Canon 7D // Sigma 30mm 1.4 // Canon 70-200 mm 2.8
 
Förra lördagen flyttade äntligen min fina Pär hit till Trondheim och jag tog sportlov. Så perfekt att vi fick en hel vecka tillsammans utan skolan och bara umgås så vi har bara myst runt och jag har visat Pär runt och besökt fina ställen. Så igår tog vi med oss lite fika och tog en lite utflykt till Korsvika så himla fint och mysigt. 

blanc

Canon 7D // Canon 70-200mm 2.8 // 30mm 1.4
 
Modell: Ellen B // Trend Models
Makeup & Styling: Caroline Naustvoll
 
 
Förra veckan hade vi presentation av våra fashion-portfolio. Vilket gick väldigt bra,  jag hann med att plåta 6 serier på 3 veckor. Två high-end fashion, två naturliga och två abstrakt fashion. Här är några av mina bilder från high-end fashion serien blanc. 
 
 Om ni vill se fler bilder som inte alltid kommer upp på bloggen så kan ni kika in på min insta: @photobyjs eller på min facebook sida: Johanna Stroud Photography

En söndagspromenad

CANON EOS 7D // Sigma 30mm 1.4
 
Några bilder från en liten söndagspromenad jag tog idag. Har suttit alldeles för mycket vid datorn och redigerat denna veckan så jag kände att jag behövde lite frisk luft för att kunna få ny energi. Gick ner till ett av favorit ställerna här i Trondheim nämligen hamnen, och det var som vanligt superfint. Det hängde tunga snömoln i luften som gjorde det ännu finare att titta ut över fjorden. Så fint! En väldigt bra grej att göra när en har ett trött huvud. Det får nog bli en ny rutin! 
 
P.S hade tänkt jag skulle göra bloggen lite mer till en dagbok igen, så en har lite minnen att titta tillbaka på det är ju alltid lika kul.
 
 

RSS 2.0