Miss L.A

Sitter här och kollar igenom alla mina bilder, och jag hittade en massa bilder från när jag var i Los Angeles. Saknar det så mycket! Saknar allt med L.A, klimatet, alla trevliga människor osv... Det är verkligen ett ställe som jag skulle kunna tänka mig att bo på!
Jag och Pär på Malibu beach <3
Inne i Los Angeles :)
Saknar alla fina Daddelpalmer!

skolfoto outfit!

I morgon är det skolfoto som gäller! Kör på ett par svarta jeans från vero moda, en skjorta från monki och en jeansjacka från JC.

Kvällsfiske och skolstart!

I dag började jag skolan igen... Andra året på samhäll-media linjen på kungsmad i Växjö. Första skoldagen var helt okej faktiskt. Gick igenom schemat och allt sådant man gör första dagen. Efter skolan blev det lite fiske med min pojkvän och några till kompisar. Jättefin kväll och jag fick 3 gäddor och en abborre så jag är ganska nöjd faktiskt med denna dagen! :)
Jag och min ena fångst! :)

XXL

I dag var jag och Pär skogsmullar och tillbringade nästan hela dagen i skogen... Mycket mysigt! Vi hittade dessutom nog nästan "världens" största Karl-Johan och Kantarell. ;)
Pär och Karl-Johan svampen... ^^
Bamse kantarell ;)

Sova eller inte?!

I dag har det varit riktigt dåligt väder så han knappt kunnat göra någonting... Riktigt sjusovar väder! Så jag har sovit lite varit vaken lite och så har jag hållt på så hela dagen. Vet inte om man ska sova eller vara vaken?!

Dimma!

Var ute och red en liten runda med min pälskling Dimma i går. De var jättemysigt men hon var lite busig i början men sen så gick det bättre efter en stund. Klättrade med henne upp och ner på vår fina "pulkabacke" vilket hon tyckte var kul. :)
Dimma förövrigt är min tjocka lilla nordsvensk som älskar mat och fart! haha ;)

Höst!

Hej alla glada! I går var jag inne i stan med min barndoms vän Moa som jag inte träffat på en evighet... Så det var kul att få träffa henne igen. :) Inne i stan shoppade vi en massa!
Jag köpte lite höstkläder, för jag tycker hösten redan är på väg vilket jag tycker är jättemysigt! Jag älskar höst och vinterkläder nästan mer än sommar kläder, tycker höst/vinter kläder är så fina och mysiga och jag älskar de lite mörkare färgerna. :)
Hur som hellst så köpte jag ett par bruna skor med foder i, en rödrutig skjorta, ett par gråa shorts och två par fjäderöronhängen. ^^
Lite av sakerna jag köpte... ^

Underbart kvällsljus...

I kväll var det underbart vackert kvällsljus. Så kameran fick gå varm. ^^


Kissekatt!

Var ute och lekte med Jennifers (min syster) söta kattunge Edgar. Han är nog världens busigaste kattunge, han rusar som bara den! Liten gullig katt är han iallafall...
Kräftskiva

Sry att jag inte har lagt upp så mycket på min blogg den senaste tiden, men det är för att mitt internet har strulat...
Aja i helgen var jag iallafall på kräftskiva hos mina grannar. Det var jättetrevligt och vi fick god mat och så åt vi ju jättegoda kräftor och räkor. En lyckad kväll helt enkelt! :D
Pär och jag när vi äter supergoda kräftor! :)

Macroooo

Var ute och fotade efter regnet, så jag passade på att ta med macro objektivet och ta kort på alla små söta droppar överallt. :) Hittade även en liten spindel och en massa kantareller som jag var tvungen att fota. ^^
Man kanske inte ser vad det är för blomma men det är Ljung :)

krabb...

Hej, som ni kanske ser så har mina senaste inlägg försvunnit, och det är för att jag råkade radera dem när jag höll på att fixa med saker. -.- Aja det är bara att lägga upp nya hehe. x) I dag har jag ridit en lång runda med Dimma och gått en runda med hundarna. Tänkte jag skulle ut och fota lite sen. :)
Här är några bilder från i går när jag var ute med vovvarna.

RSS 2.0