En kväll på myren

 
 
 
 
 
 
 
 
Igår kväll bestämde vi oss här hemma för att gå ut på myren vid oss och plocka lite hjortron. Så vi samlade ihop lite bunkar och hinkar och gav oss ut på den stora myren. Vi gick runt på myren i kanske en timme sen blev vi alldeles för trötta i benen för att plocka mer. Så då åkte vi hem och kokade sylt av de två literna vi hade lyckats plocka ihop, och vi fick ihop så mycket hjortron så det räckte till tre stora burkar. Så det blev en lyckad plockning på myren! 
 

Vi flyter upp på land nere i Tylösand!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår åkte jag, Eve och mamma och pappa till Tylösand. Där vi tillbringade hela dagen till att bara ta det lugnt och njuta utav det härliga sommarvädret. Så vi solade och badade mest hela dagen och åt god matsäck som vi hade packat med oss. En riktigt rolig och lyckad dag måste jag säga! 
 

Ledighet,träning och månsken

 
Har precis varit och joggat på gamla banvallen i Liljedal, det var riktigt härligt att springa ikväll då luften var frisk och månen var framme! Så fint att se månen spegla sig i sjön när man springer! 
 
Förövrigt så jobbade jag min sista dag i Söndags, så nu är jag ledig ett tag framöver! Vilket betyder mer tid till bloggen wiho! haha 

Windy woods

      I måndags bestämde jag och Jennifer att vi skulle ha en liten fotodag. Så vi letade upp lite rekvisita i garderoberna här hemma och begav oss upp i skogen. Där vi fotograferade varandra ett bra tag bland blommor, kottar och granar,haha! Och jag lyckades knäppa de här bilderna på Jennifer! Så snygg syster jag har!   

En helg i bilder

Sov hos Pär i helgen trotts att jag jobbade 9-16 hela helgen. Men jag passade på att försöka njuta så mycket utav sommaren under mina lediga timmar. 
 
Fredag 

Så i fredags efter jobbet åkte vi hem till Pär för att njuta utav våran lediga tid tillsammans. 
 
 
 
 
Vi bestämmde oss för att äta lite gott och grilla. Så Pär skötte grillen medans jag plockade grönsaker från grönsakslandet och gjorde en god sallad. Supergott blev det! Efter vi hade ätit satt vi och pratade om allt och lite till och njöt utav kvällssolen. Fint!
 
 
Lördag

I lördags efter jobbet blev det en liten båttur hos Pär som inkluderade både sol och bad! 
 
 
Vi åkte ut från båtstaden som såg ut som en riktig krokodilnil. 
 
 
 
Och kom ut till en alldeles spegelblank sjö.
 
 
 
Vi åkte vidare till badplatsen i Vederslöv där vi badade en stund. Sedan la vi oss för att sola lite men Pär somnade och låg och snarkade på bryggan! Haha, Så fint! 
 
 
När Pär hade vaknat fortsatte vår båttur till en ö där vi fikade lite, sedan begav vi oss hem när solen började går ner och hade filmmys. En lyckad helg måste jag säga! 
 

Ur ett macroperspektiv

      Plockade fram macroobjektivet för några dagar sen när det hade regnat och knäppte några bilder på dom här fina blommorna. Vet dock inte vad blommorna heter men fina var dom! Någon som har en aning om vad det är för sorts blomma? 

Kvällsljus på landet!

          Självporträtt från idag...   Nu har jag jobbat hela veckan så nu har jag en ledig dag imon och det ska bli så skönt! Även om jag verkligen gillar mitt jobb så ska det bli skönt att få vila ut lite. Så ikväll njöt jag utav tystnaden på landet och av det vackra kvällsljuset. Så fint! 

Working 9 to 5

Hej! Har varit borta från bloggvärlden nu i några dagar, för jag började jobba i tisdags. Så jag har haft fullt upp!  Jag jobbar på ett sommarcafé där jag gräddar våfflor, bakar kakor och kokar kaffe mest hela dagarna. Och så träffar jag ju en massa trevligt folk med som kommer och fikar, vilket är väldigt kul!    Så nu vet ni var jag hittar på om dagarna, men jag ska försöka skärpa mig med bloggen och blogga så mycket jag kan! :)   En bild som jag fotade i söndags på den fina solnedgången.   

RSS 2.0