Les anémones

 
 
 
 
 
 
 
 

Frukostfint

Bonjour!
Idag på morgonen blev jag äntligen färdig med min projektarbetsrapport som jag har suttit och skrivit på halva natten. Så jag firade detta med en lite extra fin frukost! 
 
 

In the sun

 Idag på fotolektionen var jag ute och fotade i det fina vädret. Satt i gräset och fotade blommor och passade även på att sola lite samtidigt. Riktigt härligt var det! 
 
 

5 sanningar

 
Här kommer fem sanningar om mig själv så ni lär känna mig lite bättre!
 
1. Jag är halv engelsk, därav mitt efternamn. 
 
2. Jag har drömt om att bli fotograf sen första gången jag höll i en kamera. (mobilkamera)
 
3. Jag är en riktig naturnisse, haha! Jag tycker verkligen om att vara ute i naturen, plocka bär, plocka svamp och gå långa rundor i skogen.
 
4. Jag har dyslexi, och ogillar verkligen allt som har med böcker och mycket text att göra. Men jag önskar att jag kunde sitta ner och läsa en lång bok och tycka om det. 
 
5. Jag har alltid tyckt om att fiska, och ängar mycket utav min fritid till fiske. 
 
 

Strawberry lips

 
Har precis fotat en reklambild till en fotouppgift i skolan. Hade lite svårt att få tag på någon modell så fick försöka fota mig själv. Haha inte det lättaste kan jag säga när kameran väger bly och man bara kan fota med en hand ;) 
 

Solnedgång & fågelsång

 
 
 
Jag har såå mycket att göra nu med skola och allt, men jag är glad ändå. Våren är ju påväg, och det är så himla härligt att kunna vara ute utan att frysa och höra fåglarna kvittra tidigt på morgonen och sent in på kvällen. Jag är verkligen en människa som påverkas av årstider, blir så himla glad nu!
Och jag blir ännu gladare när jag får så fina kommentarer av er! Tack så mycket fina ni! 

Taget ur ett gammalt arkiv

 
 
Hittade ett par gamla oredigerade bilder från förra våren, så testade att redigera lite på ett nytt sätt och beskärde lite galet. Men blev en ganska häftig effekt! 
 

Paprikor

 
 
 
 
Detta är vad jag ängnar mig åt denna fina söndag! Planterar ut paprikaplantor som jag och pappa sådde för några veckor sen. 
 

Morgondagg

 
Hej!
Nu är jag tillbaka igen! Min laddare till kameran har försvunnit så kan inte fota något, och det gillas inte. Ska leta lite till här hemma annars får jag nog köpa en ny. För jag klarar mig inte utan kameran måste nästan alltid ha med mig kameran, haha! Men nu när jag inte har några nya bilder så får det bli några bilder från i somras. När jag fotade morgondaggen. Längtar verkligen tills sommarmorgonar, så galet vackert! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Portrait

 
 
 
Fotograf: Jennifer Stroud 

Grillkväll

Ikväll blev det grillkväll med Pärs och min familj, riktigt mysigt och gott att äta grillat igen! :) 
 
 

Kvällspromenad i solsken

Vädret är ju helt underbart nu, så jag och Pär och Kristina tyckte det var synd att sitta inne ikväll. Så vi gick en mysig runda i skogen och jag passade på att knäppa några bilder på min finis! 
 
 
 
 
 

Fin.

 
Nu är vi hemma från Edinburgh och det är rätt skönt att vara hemma men jag börjar redan sakna Edinburgh och Jennifer rätt mycket! Hade en jättebra vecka tillsammans med familjen och Edinburgh var verkligen jättefint! 
Passade på att knäppa några bilder innan på Jennifer innan vi åkte hem, så himla vacker är hon! 
 
 
 

RSS 2.0