Ormbunkar

Canon Eos 7D // Sigma 30mm 1.4
Idag hade jag och Ebba en fotodag tillsammans igen. Vi lät kreativiteten flöda och gjorde slarviga kransar av blåklocka och rölleka som vi fotade med. Vi fotograferade även Ebba i ett hav av ormbunkar, vilket blev väldigt effektfullt! 
 
Mer bilder kommer inom kort när de är färdigredigerade..
 
 
 

Solhatt

Canon Eos 7D // Sigma 30mm 1.4
härom dagen införskaffade jag en solhatt som jag velat ha länge och fick en fotoidé så min fina syster fick ställa upp som modell. 

Ett besök i Trondheim

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några bilder från början av veckan då hela familjen gjorde ett litet Norge besök. Vi bilade upp till Trondheim för att kolla på lägenhet till mig, tittade även på min framtida skola och utforskade Trondheim. Så himla mysig stad och med gamla fina hus överallt, och naturen här är så galet vacker! Har en känsla av att jag kommer trivas! 
 
 

Tylösand

 
 
 
 
Nu har jag jobbat färdigt för denna sommaren, så resten av sommaren ska jag försöka njuta och bara ta det lugnt innan jag flyttar till Trondheim. Så igår blev det en heldag på stranden i Tylösand tillsammans med bästa Evelina. 
 
 
 

Klockan fem en måndagsmorgon

 
 
Canon EOS 7D // Sigma 30mm 1.4
 
 

Prästkragar

 
Canon EOS 7D // Sigma 30mm 1.4
 
Igår kom Rebecka och hälsade på hos mig en stund, vilket var väldigt kul!
Vi pratade en massa om saker som hänt sedan sist och om skolor. Då vi båda ska plugga till hösten.
Sedan blev det ju en hel del fotografering också. 
Vi fotograferade på en äng här hemma som är fylld med prästkragar, så fiint! Jag försökte också filma en liten film på Rebecka. Men det tar nog lite tid innan filmen kommer upp här. Då jag är väldigt ny med att filma och klippa. Men här ovan är i allafall två bilder från gårdagen. 

RSS 2.0