Redo att åka!

En bild min fina syster har tagit.   Nu har jag precis packat färdigt allt och väntar på att Pär ska komma och hämta upp mig. Sedan börjar resan till Säve flygplats och sen vidare till Sardinien. Ska bli så kul! 

Undervattenskamera

 
Idag fick jag en fin liten undervattenskamera på posten. Som jag ska ha med mig till Sardinien imorgon. Hade tänkt att jag skulle ta lite bilder när vi snorklar och så. Jag har aldrig fotat under vatten innan, så nu ikväll kunde jag inte berga mig... Jag hällde upp vatten i en skål och testade fota en ros. Det gick väl sådär då det var rätt svårt att fota i en liten skål, hehe! Men det blir nog bättre när och skarpare bilder i havet, för då är det lättare att se vad man sätter fokus på. Så det blir nog super! 

Sardinien

Hej fina ni!
Jag har glömt att berätta något skoj som händer på lördag. Det är nämligen så att jag och Pär har bokat en resa till Sardinien, så på lördag åker vi iväg i två veckor! Ska bli så härligt att komma iväg lite och se lite nytt, hehe!
 
Men jag ska fota jättemycket och försöka blogga så mycket som möjligt. Hoppas internetet fungerar bra! ;) 
 
 
Två bilder jag tog tidigare i sommar.
 
 
 
 
 
 
 

Kvällsdopp med hundarna

 
 
 
Några bilder på Bamse som jag fotade ikväll när hundarna tog sig ett litet kvällsdopp. 

Segelflyg

 
 
 
 
 
 
Säkrar fallskärmen, 
 
 
 
I lördags hände något kul! Det var nämligen så att jag och Pär var uttråkade och ville göra något kul och upplyftande, så vi bestämde oss för att vi skulle testa att segelflyga, så vi åkte upp till kronobergshed och anmälde oss till flygning, hehe! Till en början var jag lite nervös och osäker men sen när man väl var uppe i luften och vi hade släppt linan från motorplanet så var det riktigt härligt! Bland det bästa jag har gjort på länge. Det var helt galet fint där uppe och helt tyst då det inte finns någon motor på planet.
 
Jag tyckte att det var så härligt att jag till och med vågade göra loping tre gånger och testa att styra planet helt själv. Så himla härligt var det, en riktig upplevelse! Så jag funderar till och med på att ta ett flygarcertifikat för det var inte sista gången jag flög kan jag ju säga! ;)
 
 
 

Fotoutställing & fisketsdag

Idag var det fisketsdag och jag ställde ut bilder. Jag höll till i ett gammalt såghus som hade en väldigt vacker gammeldags miljö. Det var verkligen väldigt mysigt och fint att ställa ut där. 
 
 
 
 
 
 
Ungefär såhär såg det ut på utställningen! Det kom faktiskt ganska mycket folk så jag hade fullt upp nästan hela dagen, vilket var väldigt kul! 
 
 
 Men jag tog en liten paus emellanåt från utställingen och följde med Pär och Sven (mitt kusinbarn) in i kvarnen och tittade, mysigt!
 
Sedan tittade vi på bin i fönster.
 
 
Vi gick också en liten runda bort till bäcken där det knappt var något vatten så man såg fiskar simma runt i det grunda vattnet, och jag passade på att fota lite spegelbilder på Pär. 
 
Sedan på kvällen när allt var slut blev det mat för alla som varit med och jobbat på fisketsdag, och det serverades öring med potatis och romsås, super gott måste jag säga! 
 
Förövrigt tyckte jag utställningen gick bättre än förväntat, det kom mycket folk och jag blev av med många visitkort. Så det har verkligen var en riktigt rolig och lyckad dag idag! 

Sensommardagg

        Idag har jag varit uppe med tuppen och fotograferat morgondaggen. Jag fotade mest spindelnät för det var så fint när solen sken på dem, och daggen satt som små pärlor på spindelvävet. Så fint!

Kvalitetstid

 
 
 
Idag har mamma och jag strosat runt i Växjö nästan hela dagen. Vi har gått runt i affärer ätit god grekisk mat och mest bara umgåtts. Riktigt kul och mysigt! 

Fotoutställing

Jag nämde något om en fotoutställning i förra inlägget, och jag tänkte berätta lite om det. Det är nämligen så att på söndag ska jag ha fotoutställning på en tillställning som heter fisketsdag. Som ägerum i mina hemtrakter i Piggaboda, (utanför Växjö). Så om ni har möjlighet får ni jättegärna komma och hälsa på mig och titta på mina fotografier. Hade varit jättekul!     Här har ni ett litet smakprov på vad som kanske kommer vara med på utställingen. Min fina syster Jennifer som jag förövrigt saknar en gnutta!     

Igelkott och fotoutställning

Igår och idag har jag haft fullt upp att göra färdigt fotojobb,träna och planera till en fotoutställning jag ska ha nästa helg, berätta mer om det senare. Så just nu sitter jag och väljer ut bilder till utställningen, och jag har så himla så svårt att bestämma mig! Men det går nog bra tillslut!    Förövrigt så träffade jag på den här lilla sötnosen ute i trädgården innan, igelkottar är verkligen så galet gulliga!     

Buzzard feathers

        Några självporträtt från idag, med en ormvråksfjäder...   
   

En kväll i regnbågens färger

  Igår kväll cyklade jag och Pär en sväng och fick syn på en riktigt stor regnbåde, hade tyvärr inte rätt objektiv på så jag fick inte med hela, plus att regnade rätt kraftigt så fick knäppa några bilder snabbt så kameran inte skulle bli blöt.. Men vad fint det var, såg verkligen helt magiskt ut!   

Internet tillbaka

Hej! Ursäkta mitt lilla bloggavbrott det var verkligen inte alls meningen. Men det är nämnligen så att jag är hos Pär nu i några dagar och deras internet har inte fungerat under helgen. Så därför har jag inte kunnat blogga! Men nu är jag tillbaka igen! 
 
Så här kommer några bilder på mig och Pär och våran strandoutfit som vi hade på oss när vi var i blekinge! 
 
 
 
 

fotografering med Jennifer

    Idag hade Jennifer och jag en liten fotografering vid en gammal lada som hade väldigt häftiga väggar. Väggarna var helt utslitna och grå vilket gav en väldigt bra effekt i svartvitt.     Vi fotograferade rätt många bilder så kommer nog upp några mer bilder lite senare!         

En sommardag i Blekinge

I lördags åkte min och Pärs familj ner till sandviks badet i Blekinge för att njuta av det fina sommarvädret..
 
 
Vi hade med oss god massäck bestående av tunnbrödsrullar med lax och philadelphia ost och jättegoda bigarråer och jordgubbar! Verkligen supersomrigt och gott! 
Jag och min fina pojke gick en lång promenad längst stranden och mös <3 
 
 
Sen badade vi och spelade "vollyboll" i vattnet! Så himla kul! 
 och jag upptäckte att jag hade fått en fin skobränna! haha 
 
 
 
Vi avsultade sedan dagen med att promenera bort till kiosken för att köpa glass, och vägen till kiosken var verkligen jättefin. Det var fjärilar och blommor överallt! Så himla mysigt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En stjärnklar 1:a augusti

        Några bilder jag knäppte igår natt   Det märks att vi är påväg mot "mörkare tider", det blir allt mörkare och mörkare för varje kväll som går. Vilket är ganska tråkigt, men något positivt med det är att stjärnorna blir mer synliga, och det betyder att jag får fler tillfällen att fota! yay! 

En tripp till Grästorp

 I onsdags åkte vi i familjen till Grästorp för att hälsa på min mormor och morfar ett slag. Så vi åkte upp på onsdagsförmiddagen och stannade tills torsdagkväll.. 
 
 Onsdagskväll

I onsdags när vi hade kommit upp till Grästorp gick vi en liten promenad för att sträcka lite på benen efter en lång biltur. 
 
Vi gick på en liten väg som gick mellan havre,vete och kornfält, och pappa visade hur man såg att havret var moget.
Fina mamma och pappa!
 
 
 
Vi gick även förbi ett jättestort bönfält 
 
Så himla fint!
 
Torsdag

På torsdagen åkte vi till en liten fin badplats vid Värnen där vi tog ett dopp i det klara vattnet och satt och pratade i solen ett tag.. Mysigt! 
 
 
 
 
 
 
Efter det blev det god mat hos mormor och morfar, sen var det dags att bege sig hemåt igen. Men hade två riktigt trevliga dagar uppe i Grästorp! Dock gick två dagar väldigt fort hade gärna stannat längre... 
 
 

RSS 2.0