Årets första dopp!

 
 
 
 
 
 
Idag tog jag, Jennifer och Pär årets första dopp i sjön. Jag trodde att vattnet skulle vara jättekallt men det var faktiskt ganska varmt, så vi badade en rätt lång stund. Väldigt härligt var det att få svalka av sig lite! 

Kvällspromenad med syster

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har äntligen min syster kommit hem från Skottland, och stannar här över sommaren :) Så igår när jag träffade henne så gick vi en lång runda med hundarna och pratade, fotade en massa, och njöt utav naturen. Mysigt! 
 

Balfotografering i skåne

 
 
 
 
 
I onsdags åkte jag ner till Bollerup för att fota lite balbilder åt Eve och Kicki. Vädret var väl sådär att fota i men vi fick göra det bästa av situationen. Men jag tycker det gick bra, hehe går ju inte misslyckas när man har så vackra modeller. Så fina var dom! 
 

Rainy sunday

 
 

Blossom

 
 
 
Ungefär såhär ser det ut i trädgården just nu, så fint!
 

Nya skor

 
 
Köpte dom här skönheterna i helgen, älskar verkligen dom! Tycker det är så snyggt att ha nitar på ballerina skor, då jag gillar när man kombonerar det gulliga med lite tuffare stil. Så snyggt! 

Colorless image

Dagarna bara blåser förbi och nu har nedräkningen till studenten börjat på riktigt! Min vardag är fylld av små vardagsäventyr med vänner, långa promenader och en massa plugg, och jag känner ett pirr i magen... Snart så är skolan slut och man ska ut i den "riktiga världen" spännande! 
 
 
 

En söndag i bilder

 
Idag har det varit riktigt fint väder här, så mycket utav min söndag har spenderats ute i det fina vädret. 
 
Började dagen med att äta en stadig frukost utomhus.
 
Sedan gick jag en runda med hundarna och fotade Bamse bland vitsipporna. 
Plockade nässlor till att göra nässelsoppa,
Och ängnat massor av timmar åt plugg utomhus. En bra söndag trots mycket pluggande :) 
 

Vacker himmel

Hej! 
Ursäkta att jag är dålig på att uppdatera IGEN... Jag har fullt upp nu innan studenten med läxor och sånt. Men under de senaste dagarna har jag hunnit med att fira valborg, gå på intressanta föreläsningar,gå på konsert och fotat en massa. En väldigt kul men intensiv vecka må jag säga! 
 
Här är några bilder på en fin solnedgång, som jag tog i går hemma hos Pär. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0