Renar

 
 
 
 
 
För exakt en vecka sen var jag och klappade och matade de här små söta renarna. Var på en liten dagsutflykt med familjen till Grövelsjö/ Idre sameby som ligger fyra mil från Idre. Där vi matade renar med lava/mossa och fick höra om renens historia, renskötsel och dess betydelse. Väldigt kul och mycket intressant! Och nu tror jag, jag har jag fått ett nytt favoritdjur, så otroligt söta och snälla djur!   
 
 

Förstoringsglas

 
 
Igår blev jag uttråkad och bestämde mig för att fota lite. Hittade ett förstoringsglas här hemma som jag fotograferade med. Väldigt kul måste jag säga! Och bilderna blev en aning annorlunda tillskillnad från vad jag brukar fotografera. 
 

Hemma

 
Två bilder från i torsdags när jag och Pär åkte lite offpist. Första bilden är tagen utav Pär.

Har inte skrivit här på några dagar, för internet har inte fungerat så bra...
Men nu har jag kommit hem till småland igen.. Jag har i alla fall haft en superrolig vecka med mycket skidåkning, fint väder och mysiga kvällar i stugan, och veckan gick såå snabbt.. Hade gärna stannat en vecka till! Men nu är det bara att längta tills nästa år igen. haha! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flera tusen träd

 
 
 
 
Fler bilder från utsikten här uppe i Idre. Det är ungefär det jag har fotograferat här de senaste dagarna, kanske lite tjatigt men så fint! Tycker om att blicka ut över skogen som aldrig tar slut! 
 
Men imorgon blir det nog att plåta lite i backen när vi åker. Så det blir lite variation här på bloggen! 
 

Första dagen i backen

 
Nu är jag uppe i Idre och idag har jag åkt skidor mest hela dagen. Var helt perfekt att åka skidor idag då det var mycket snö i backen, var dock lite ringrostig men det är man alltid första åken, blir nog bättre imorgon. Förövrigt blev jag helt tagen av hur fint det är här, utsikten är helt fantastisk!

Snöstorm


 
 Idag blev det några självporträtt i det fina vintervädret.. 

Idre om två dar

 
 
 
 
Några bilder från Idre som jag tog för två år sen. 
 
Just nu håller jag på att packa lite smått, för det är nämligen så att på lördag bär det av till Idre i en vecka. Ska bli så härligt att komma iväg lite, och skidsemester är bland den bästa semestern jag vet! Tycker om att stiga upp tidigt på morgonen äta mysig frukost i stugan. Ta på mig pjäxorna och vara först ut i backen, och åka på manchester i backen, njuta av den vackra utsikten i liften och åka tills solen går ner. För att sedan komma in i en varm stuga och basta och känna att hela kroppen känns som spagetti. Så härligt! 

Fruset.

 
 
 
 
 
Nu har vintern nått småland igen. Sjön har frysit till is och ett lätt snötäcke har lagt sig på marken, och trots att min näsa och mina händer typ "fryser till is" varje gång jag går ut... Så tycker jag om det ändå för det är så galet fint med vinter! 
 
 
 

Måndagsmys

 
Två bilder från idag..
Dagen idag har spenderats inne i stan. Har strosat runt i affärer i kylan och fikat tillsammans med min fina Pär. Så himla mysigt! 
 

Månsken

 
 
 
 
 
Knäppte dessa bilder nu ikväll. Himmlen var helt magisk med stora moln som snabbt svepte förbi månen. Så jag fotograferade lite med långa slutartider och med ett högre bländar tal, och det resulterade till att molnen blev "utsmetade" och att månen ser ut som en stor stjärna. Tycker det blev ganska coolt ändå! Det är alltid kul att exprimentera med slutartid och bländare, för man lär sig alltid något nytt! 
 

Regn.

 
 
 
 
 
Vilken regning dag det har varit här idag! Jag gick en promenad innan och tänkte att jag skulle fota lite "outfitbilder", men det gick sådär.. Hann typ knäppa 3 bilder sen öppnade himmlen sig och det blev världens skyfall. Så jag fick springa hem snabbt som tusan med all kamerautrustning så den inte skulle bli blöt. Såg dock saker jag ville fota på vägen hem så tog några snabba bilder i ösregnet.. När jag kom in var jag alldeless genomblöt, men vad gör man inte för konsten! ;) 
 

Portfolio

 
 
Sitter och tittar igenom bilder jag tagit under 2013 för att sätta ihop en ny portfolio. Tog väldigt mycket porträttbilder under året så det är väldigt svårt att välja ut bilder. Men jag tror att de här bilderna är mina favoriter i svartvitt. Har ni någon favorit? 

Tredje januari

Idag åkte jag in en sväng till Växjö för att umgås lite med Rebecka och Oskar som jag inte har träffat på länge. Eftersom att dom också är intresserade utav foto så fotograferade vi en massa, sen lyssnade vi på Lp-skivor och drack kaffe också. Väldigt trevlig dag må jag säga! 
 
 
 
Några bilder från idag..

GOTT NYTT ÅR!

Ville bara önska alla ett gott nytt år! Lite såhär i efterhand... Hoppas alla hade en riktigt bra nyårsafton! 
 
Nu är det ett nytt år igen!  2013 svepte förbi fortare än vinden. Men jag hann med så mycket roligt på bara ett år! Var utomlands 3 gånger och upplevde en massa kul. Tog studenten, startade mitt företag, hade min första fotoutställning och fick mina första riktigta fotojobb. Så om man summerar mitt år så har det varit ett ganska så bra år faktiskt! Men nu ser jag fram emot ett nytt år med nya möjligheter och välkomnar 2014! 

RSS 2.0