Fly fishing sunday

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag, Pär och Simon hållt till nere vid sjön och fiskat. Jag testade att flugfiska med mitt nya spö idag vilket var ganska svårt men kul när man hade fått in rätta tekniken. Jag fick dock ingen fisk men min bror (Simon) lyckades fånga två fina regnbågslaxar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Självportätt

        För några dagar sedan testade jag min fjärrkontroll och mitt stativ för första gången. Jag försökte mig på självporträtt, vilket inte var det lättaste. Hade lite svårt för att trycka av och posera samtidigt. Min kordination är inte den bästa, haha! Så detta blev resultatet! ;) 

Årets första kantareller

 
 
 
 
 
 
 
 
Igår kväll cyklade jag och Pär en runda för att leta efter kantareller, vi trodde inte vi skulle hitta några för det är ju rätt tidigt att hitta kantareller i juni. Men vi hittade en hel del faktiskt, vi plockade så mycket så vi fick en hel kantarellmacka var och det var verkligen supergott, som jag har längtat, haha! 

Min midsommar i bilder

 
Jag började min midsommar med att plocka blommor och göra en krans med Dolly som mest lekte med blommorna 
 
Sedan åkte jag till Pär för att fira midsommar med både min och Pärs familj. Mysigt!
 
 
 
 
 
 
 Senare på kvällen gick jag och Pär ner till deras lilla fina båtstad där vi fotograferade lite vid det vindstilla vattnet. Fint!
 
Sen promenerade vi bort till Pärs granne där vi grillade och satt och pratade hela kvällen. Riktigt trevlig och mysig dag! 
 

Regning fotografering

 
 
 
 
 
 
Imorse hade jag och Jennifer planerat att vi skulle fotografera lite tillsammans. Så vi åkte ner till sjön för att fota men vi hann knappt börja fota förän det började regna. Så knäppte ungefär 100 bilder sen började det regna för mycket. Men det gjorde inte så mycket att det regnade för det blev ett väldigt mjukt ljus vilket jag tycker är fint när man fotograferar porträtt. :) 
 
 

En kväll i pastell

 

 
 
 
 
 
 
 
Såhär såg himlen ut när jag och Jennifer gick kvällspromenaden med hundarna. Så galet fint när himlen blir pastellfärgad! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En solig tisdag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår åkte jag och Jennifer in en sväng till Växjö. Vi strosade runt lite i affärer, och köpte med oss sushi som vi sen åt i parken. Efter maten blev det en liten runda vid Växjösjön där vi fotade alla de små gulliga fåglarna och njöt av det härliga vädret. Så  himla mysig och fin dag! 

Utflykt i Evedal

Idag kom Eve och Erika och hämtade upp mig för att åka på en liten utflykt till Evedal i Växjö... 
 Vi gick en promenad ner till en mysig båtstad
 
 
 
 
Där vi fotade lite och satt och njöt utav solen som kikade fram. 
Fina Evelina! 
 
Sedan fotgraferade vi Erikas fina häst Britten en liten stund innan regnet kom. 
 
När regnet hade gått över, picknickade vi på Evedals badplats och Eve överraskade mig med en hembakad kladdkaka och en jättefin present. (försenad studentpresent) Så himla gulligt och snällt av henne! 
 
Vi satt och picknickade en bra stund men sen kom det ett stort regnmoln och då var vi tvunngna att plocka ihop snabbt och springa till bilen för att inte blir för blöta. Men det var mysigt ändå gillar faktiskt regn ibland. Hade iallafall en jättebra dag och det är verkligen roligt att göra lite spontan utflykter ibland! Rekomenderas starkt! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Student pics

 
 
 
 
Foto: Jennifer
 
 
 
 
 

För jag har tagit studenten!!!

 
 
Igår var det äntligen min tur att ta studenten!!! Kan med säkerhet säga att det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Så många år jag kämpat i skolan, nu är det äntligen över!!! Nu kan jag äntligen inrikta mig att uppnå mina mål/drömmar och det känns så himla sköönt!
 
Men dagen var bäst igår och jag hade så många fina människor runt omkring mig som gjorde dagen ännu bättre. Och som grädde på moset fick jag ett stipendium för framgångsrika studier i ämnet fotografisk bild! Så det verkligen en riktigt lyckad dag! 
 

Tidigt en söndagsmorgon

 
 
 
 
 
Idag vaknade jag klockan fem pågrund utav min förkyling jag åkt på... Jag tittade ut genom fönstret och fick se en jättevacker soluppgång. Så jag tog på mig morgonrocken och stövlarna och gick ut och fotograferade. Sedan kom Jennifer också ut för hon hade vaknat av samma orsak. Så vi gick en lång runda i dimman och fotograferade sedan efter promenaden blev det en varsin stor kopp te. Så himla fint och mysigt! 
 
 

Studentbal 2013

 
 
 
 
 
Bilderna har min duktiga syster tagit! 
 
I tisdags hade jag min efterlängtade bal och jag hade självklart Pär som min balkavaljer. Kvällen var riktigt bra, vi bjöds på god trerättes middag och dansade vals och annan dans till ett bra liveband. Timmarna gick fort och sen var det plötsligt över. Men gud så kul vi hade! Verkligen ett minne för livet! 

Dandelion, macro

 
 
 
 
 
 
 
 

Crazy sunset

 
 
 
Igår var det en jättefin solnedgång, så jag var ju tvungen att knäppa några bilder. Knäppte några vanliga "solnedgångsbilder" sen tröttnade jag på det och började leka lite med slutaren och blixten. Det är så kul att exprementera med kameran för man hitta så många nya sätt att fota på plus att man lär sig kameran bättre om man expermeterar lite. Så det är ett tips, go crazy med kameran! haha 

RSS 2.0