Drömjackan!

 
Nu har äntligen min kamera kommit tillbaka från lagning så nu är jag lycklig! Köpte även en vinterjacka idag som jag verkligen tycker om jättemycket satt verkligen som en smäck! Så den kommer användas flitigt i vinter.
 
Kommer mer bättre bilder imon, men här är tre bilder som jag tog lite snabbt. 
 
 
 
Tommy Hilfiger jacka från Kompaniet, 2499 kr 

Hej mitt vinterland!

Åh vad jag längtar tills snön kommer! För just nu är det riktigt tråkigt väder bara grått och tråkigt. Så nu tycker jag att det kan komma lite snö så det blir ljust och fint ute! 
 
Här är några bilder från förra året i Idre, så himla fint!
 
 
 
 

Trasig!

Hej ursäkta min dåliga uppdatering! Har uppståt ett litet problem, min älskade kamera har nämligen gått sönder... Så den är på lagning och kommer tillbaka om två veckor,längtar! Så det är därför det inte har blivit några inlägg här. Men ska försöka lägga in lite ändå även om jag inte har någon kamera.
 
 
 

Fotografering!

 
Även jag blev fotad lite igår! Foto: Oskar Nordmark

Photoshoot!

Har tillbringat hela eftermiddagen i fotostudion. Fotade rockabilly teama med Malin och Rebecka!
Här är några små smakprov från fotograferingen kommer lite mer bilder senare kanske! :)
 
 
 
 

It's like forgetting the words to your favorite song

 

Slow shutter speed Malmö!

 
 

Emporia

I Lördags for jag till Malmö med Pär och hans familj för att fira hans faster som fyllde 50år! Åt och drack en massa gott, med trevligt sällskap. Mycket trevligt!
 
På söndagen åkte vi till det nya köpcentret i Malmö Emporia. Riktigt mäktigt var det! Designen på köpcentret var väldigt häftigt och det var jättefint inrett på insidan, sen var fanns det tre våningar med affärer tror det var över 200 butiker i hela köpcentert! Det fanns även en takvåning med utkiksplats. Riktigt fint köpcenter måste jag säga! 
 
 
 

Myser med Signe

 
I dag har jag bara gjort en massa viktigtheter! Suttit i telefon möte med banken, skrivit uppsats och fixat lite med andra skolarbeten. Så nu känner jag mig väldigt duktig, nu kan jag slänga mig i soffan och mysa med Signe med gott samvete! 
 
Söta Signe! :)
 

RSS 2.0