Höstfotografering med Ebba

 
 
 
 
CANON 7D // Sigma 30mm f/1.4 EX DC HSM
 
I lördags gick jag upp vid kl 6.00 för att ha en liten "photoshoot"med min fina vän Ebba. Vi fotade tidigt på morgonen för att det var så vackert och mjukt ljus ute. Vi gick ner till en å och fotade lite höstinspirerade bilder, och det blev faktiskt en väldigt lyckad fotografering. Så det kommer nog upp lite mer bilder senare! 
 
 
 

Starry Night

 
 
Tre bilder som jag knäppte igår natt!
 
Åh, vad jag tycker om när det börjar bli kallt om nätterna och frosten kryper fram. Himmlen blir så galet klar och stjärnorna gnistrar. Stjärnklar himmel kan vara något av det finaste jag vet!
 
 
 
 

My Birthday!

Idag är det min födelsedag, fyller hela 19 år!
Och dagen idag spenderas tillsammans med min fina familj ute i det fina höstvädret! :) 

Tidigt en lördagsmorgon

I helgen har jag haft fullt upp! I fredags hade jag en parfotografering vilket var väldigt kul! ( bilder kommer senare) Sen i lördags gick jag upp tidigt och fotograferade den underbart fina dimman sen resten utav helgen tillbringades hos mina fina vänner Malin och Fabian som hade inflyttningsfest så jag och Pär sov där och umgicks med dem både i lördags och söndags. Så kul att träffa dem igen var så längesen! 
 
Några bilder jag tog i lördags på morgonen, så fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinröda jeans

 
 
 
självporträtt från idag.
Sprang förbi H&M igår när jag var på stan och köpte mig ett par nya jeans i vinröd färg som jag velat ha ett tag nu. Tycker det är så snyggt med vinrött nu till hösten! 

Busy Day

Tillskillnad från igår, så har denna dagen varit lite mer hektisk. Jag har redigerat bilder, fixat med papper, bokat in fotograferingar och sprungit en runda på stan för att inhandla behövliga kameragrejer. Så idag har jag haft något att göra hela dagen!
 
En bild som jag redigerat idag, på min fina pojke. 
 

En tisdag i bilder

 
 
 
Lite såhär har min dag varit idag. Jag har haft min mysigaste stickade tröja, njutit av hösten ifrom av kantareller och skissat lite slarvigt med bläck. Härligt att bara ta det lugnt ibland! 
 

Stintino


















Här är lite bilder från när jag och Pär åkte på en liten utflyckt i Sardinien. Vi åkte till ett jättefint ställe som heter Stintino, där det var kristallklart vatten, fina berg överallt och perfekt att snorkla bland alla små "rev". Rekomenderar verkligen detta stället om man åker till Sardinien. Det är väldigt lungt och fint där! 

Tillbaka i Sverige

Nu är jag tillbaka i Sverige igen efter två härliga veckor i Sardinien! Det har varit två soliga veckor där jag har solat, badat sett fint landskap, ätit god mat och fått lära mig lite utav den italenska/sardiniska kulturen. Så det har varit två mysiga och spännande veckor med mycket nya intryck, kul!  
Fick förövrigt några hundra fräknar med mig hem. 

Under vatten

  Lite mer undervattensbilder, tycker verkligen jättemycket om min nya kamera!   

Tramonto sulla spiaggia

      Ungefär såhär ser det ut om kvällarna när solen går ner, så vackert! 

En mysig kväll i Alghero

I tisdags hade jag och Pär en riktigt fin och mysig kväll här i Alghero. Vi började kvällen men att äta på en mysig resturang där de grillade ute på bakgården. Jättemysigt!
 
 
 
Vi fick goda oliver och gott italiensktbröd som tilltugg medan vi väntade på maten.
Och jag ville självklart testa pasta bolognese nu när man är här, Riktigt gott var det!
 
 
lite senare blev det kaffe och "klassiska italenska efterrätter"supergott!
 
 
Efter all mat var vi så mätta så vi avslutade kvällen med att gå en promenad nere vid havet under en stjärnklar himmel. Så mysigt! 
 

Ett litet hej från Sardinien

Hej på er! Hoppas allt är bra med er? Här är allt bra vi har strålande sol och 37 grader nästan varje dag, och vi solar, badar och går på mysiga resturanger mest hela tiden. Och nästa vecka har vi planerat utflykter upp i bergen till Capo Caccia och till Grotta di castellana. Ska bli kul och spännande!    Men vi har tyvärr inget internet på hotellet så det kommer bli lite färre inlägg men ska försöka göra några tidinställda inlägg så bloggen inte blir helt tom.    Här är några bilder från stranden nedanför hotellet, jättefint och klart vatten!          

RSS 2.0