Twilight

Vi har börjat med blixtljus nu i skolan och fått olika blixtuppgifter. Här är några bilder som jag tog till en uppgift som var "twilight". Vi skulle ta bilder med blixt i blåtimmen.
Jag är verkligen nybörjare med allt som har med blixt att göra men det är väldigt kul att testa sig fram och öva, lär mig mycket nytt hela tiden vilket är väldigt skoj!
Canon EOS 7D// Sigma 30mm 1.4

Behind the scenes

Tänkte jag skulle visa lite behinds the scenes bilder från veckan som har gått. Vi har börjat med iscenesettelse i skolan så vi har haft föreläsningar och blivit indelade i grupper för att ta tre bilder i varje grupp, temat för bilderna var Höst i Paris, Strandliv och Morderna storstaden. 
Här är lite bilder från höst i Paris.
Mordena storstaden.
Och här är några bilder från strandlivs-fotograferingen. De färdiga bilderna kommer nog upp på bloggen någon gång nästa vecka. 

Vardagligt

Vi har börjat med iscenesettelse i skolan vilket betyder mycket planering och så. Så därför bloggen har varit tom men jag hade tänkt att jag skulle dokumntera mina dagar så ni kan se lite mer vad jag gör här och så.
 
Här är några bilder på hur min vardag ser ut just nu.
 
Vaknar nästan varje morgon av att solen lyser in genom fönstret. Bästa väckarklockan!
Förundras av den fina utsikten jag har utanför dörren. Vänjer mig aldrig, det är lika fint varje gång en öppnar dörren.
Cyklar i nedförsbacke hela vägen ner till skolan och får hålla fötterna på bromsen nästan hela vägen. 
Och väl nere vid skolan planerar jag med min grupp om olika fotograferingar och går på locationspaning runt skolan. (Ska berätta mer om vad vi gör senare). Det är verkligen så fin miljö runt skolan då den ligger nere i hamnen, MYS! 
 

2 october

 
Canon EOS 7D// Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM
Modell: Eira Næsje, Trend Models 
MUA: Stine Fagermo
 
I Torsdags hade jag en riktigt rolig höstfotografering tillsammans med ett bra team. Med både efaren modell och stylist. Det var första gången jag hade en sådan "seriös" fotografering så det var riktigt kul! 
 
 
 

RSS 2.0