Jag vill ha tillbaka mina bruna ben!

Ge mig sommar!

Ge mig vår och lockigt långt hår!

Ciao! Har haft en riktigt slapp skolvecka än sålänge, riktigt skönt med mjukstart efter lovet. Har bara ett samhällsprov på fredag och det är inte så jättejobbigt. Är så himla glad just nu för att det börjar bli vår ute och sen fick jag veta att jag hade MVG i fotografisk bild, wiho!
Förövrigt ska jag börja uppdatera min blogg lite mer nu, och nu menar jag verkligen det! Ska börja att fota varje dag så det kommer in lite nytt på bloggen. :)
Btw så saknar jag mitt långa hår och jobbar för fullt med att få mitt naturliga hår att bli lika långt som på bilden. :)

Fotodag med Evelina!

I dag träffade jag Eve som jag inte har träffat sen jullovet, så det var riktigt kul att träffa henne igen. Vi hade en liten fotodag och fotade tills våra fingrar frös till "is". Efter det gick vi in igen kokade te och pratade en massa som vi alltid brukar göra. Riktigt rolig dag måste jag säga! :)

Alla hjärtans dag!

Jag hade en helt fantastisk dag igår, Pär kom och hämtade mig efter skolan sedan åkte vi och åt en god middag på Akrpolois. Efter det mös vi lite på grandsamarkand och jag fick ett par jättefina öronhängen utav Pär! Sen på kvällen när vi kom hem så gjorde jag och Jennifer alla hjärtans dag semlor med hallon i riktigt gott var det!
Jennifer var gullig och gjorde våfflor till frukost.
Såhär fina blev våra semlor ;)

Happy Valentine's day!


Dagens OutfitFrederic Chopin och photoshop!

Haha sitter här och känner mig som en riktig konstnär, när jag redigerar bilder samtidigt som jag lyssnar på klassisk musik!
Några redigerade bilder tagna i dag med min älskade externa blixt!

...

Hej!
Har varit sjuktrött denna veckan för det har varit fullt upp med skolan och en massa fotouppgifter. Så igår sov jag från klockan åtta på kvällen till tio på morgonen, 14 timmar alltså! Nog det längsta jag har sovit på länge brukar typ bara sova typ 7 timmar eller något.
Aja nog pratat om hur länge jag har sovit, i dag var jag ute på en ö och grillade med typ 20 pers till, as mysigt! Var ute på ön från elva till fem på eftermiddagen så det blev ganska kallt efter ett tag. Men roligt hade vi iaf! :)
Ska förövrigt blir bättre på att uppdatera min blogg så ska försöka göra ett blogginlägg varje dag!

Cœur...

I dag har jag fotat till min fotouppgift, temat är KÄRLEK!

11:e Juni bär det av till Los Angeles igen!


Mys!

Det bästa med vintern är att man kan mysa i stora tröjor!

Des fleurs


RSS 2.0