En solig söndag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag mest varit ute i vårsolen och förundrats av att alla träd som börjat slå ut och tagit ungefär hundra bilder på dem, varit på cykeläventyr med Pär och hittat nya vägar ner till sjön där det växte dussintals med tussilagos vid vägkanterna. Suttit vid en spegelblank sjö och lyssnat på alla grodor som kvackade i vassen och avslutat dagen med kall flädersaft i hamocken hos Pär. Med andra ord en väldigt härlig söndag! 

Knasboll

 
 
 
Tänkte visa hur Bamse brukar agera när jag tar fram kameran. De här bilderna tog jag häromdagen när han satt gulligt och fint i soffan. Jag tog fram kameran och tänkte knäppa några bilder, och så fort kameran kom fram blev det såhär haha! Rulla runt i soffan,skälla och sparka med benen, verkar vara hans favorit poser... haha! Han är en sån söt knasboll!  

Sjön

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några bilder från igår, när Pär och jag satt på bryggan med hundarna och tittade på solnedgången. Så fint! 

Rebecka

 
Några bilder från i söndags när jag umgicks med Rebecka. Vi drack några koppar kaffe och pratade i några timmar som vi brukar göra när vi träffas. Vi hade även en liten fotografering tillsammans. Jag fotograferade Rebecka i väldigt fin klänning och Rebecka knäppte några bilder på mig med. Väldigt kul dag måste jag säga. Och nu har jag en massa bilder på Becka att redigera kul!! 
 
 

Bland granar

 
Canon EOS 7D, Sigma 30mm 1.4
 

Några ögonblick från en måndag

Idag har jag...
 
 
 
 
 
 
Varit på utflykt med Pär, druckit kaffe på en nyhittad utsiktsplats, och hittat en stubbe som passade perfekt som fikabord. 
 
 
Hälsat på hästarna när de "badade". Så fina!
 
 
 
 
Hittat vårtecken i trädgården ifrom av krokusar och gröna knoppar! 
 
 
Och tittat på solnedgången genom en spetsgardin, fint! 

Tillsammans

 
Idag fotograferade jag mina fina föräldrar på förmiddagen. Det var underbart väder så vi passade på att vara ute och fotografera. Vi fotograferade lite i skogen då ljuset blev så fint när det lös in bland granarna. 
 

Rhododendron

Hej! 
Det var några dagar sen jag skrev här sist. Har haft mycket att stå i de senaste dagarna eller snarare de senaste veckorna. Jag har kollat efter skolor,börjat söka skolor, ringt runt och försökt hitta något jobb till sommaren. Har även försökt sätta ihop ett bra portfolio och kollat igenom alla hundra mappar på hårddisken. Samt att jag är i slutet av min körkortsutbildning vilket betyder mycket teoriplugg! Så det har inte hänt så mycket spännande, men förhoppningsvis är jag snart färdig med allt så det blir mer tid till annat.
 
 
Här är iallafall några bilder jag hittade på den externa hårddisken på min fina syster. Från i somras  när vi fotograferade i Huseby bland gigantiska rhododendron. Så fint! 
 
 
 
 

Första mars

 
 
Idag fick jag för mig att jag ville fotografera lite, och visste inte vad. Så jag kladdade på en massa highlighter och ljus ögonskugga runt ögonen och på läpparna. Kände att jag ville göra något annorlunda med sminket då jag oftast brukar sminka mig ganska mörkt runt ögonen. Kändes dock väldigt annorlunda och jag kände knappt igen mig själv, men det var väldigt kul att fotografera med! 
 

RSS 2.0