mysig tisdagseftermiddag!

I dag efter skolan så bestämde jag, Pär och min syster att vi skulle åka skridskor på sjön här hemma, men det gick inte så bra... Det var nämligen en massa snö på isen och vi hade inte tid att skotta för solen går ju ner så snabbt. Så vi bestämde oss för att göra en eld istället och grilla pinnbröd och dricka varm choklad. Det var lika mysigt det! Så vi satt där och pratade framför elden tills det blev mörkt ute, riktigt mysig avsluting på en tisdag!

Home sweet home!

Nu är jag hemma i småland igen, inte helt fy skam när man vaknar på morgonen och det är solsken och snö ute här hemma med! haha ;)
Hade en helt underbar vecka i Idre, och jag hade gärna stannat en vecka till!
Här har ni några bilder från min vecka. :)
12 timmars bilfärd dit, men det var det verkligen värt!
När vi kom fram höll solen på att gå ner och lös jättefint över fjällen!
Pär fyllde 20 år på onsdagen!
Det firade vi med att åka skidor i 20 minusgrader och
gå på afterski!
Några random bilder jag tog, btw den sista bilden är på några norskafjäll. ;)

Idre

Hej alla glada!
För er som inte vet så är jag uppe i Idre och har varit här hela veckan. Har det verkligen jättebra här uppe! Har åkt skidor nästan varje dag och bastat en massa på kvällarna. Igår så var vi på skoteräventyr och åkte ut till en jättefin fors där det fanns ved-eldad bastu och en badtunna, riktigt mysigt var det! Kommer förmodligen hem på söndagen igen. bye bye ^^

GoldenSjuk...

I dag har jag varit hemma från skolan, för jag vaknade mitt i natten och mådde jätteilla sen kunde jag inte somna om för att jag mådde så illa. Så i dag har jag varit jättetrött och sovit nästan hela dagen. Tur att jag börjar vid 12 imon så man kan sova ut riktigt på morgonen.
Förövrigt längtar jag till Idre så himla mycket nu! Bara en vecka kvar nu. Ska verkligen bli jättekul att åka iväg på skidsemester! Typ stiga upp tidigt, åka i nypistade backar och sola i lyften. Så himla mysigt! :)


L.A.

Hej! var ett tagsen jag skrev här. Har haft så mycket annat för mig nu när skolan har börjat. Har börjat träna på medley förfullt nu. Så har inte haft tid till så mycket annat än att plugga och sova! haha Men det är riktigt kul att träna, man mår så himla bra efteråt och det känns som att man får mycket mer energi till att göra andra saker med.
Sen fick jag reda på för någon dagsen att vi ska åka till Los Angeles i sommar! Blev riktigt glad när jag fick reda på det, är riktigt taggad till det nu! Det är runt 35-40 grader varmt där på sommaren, så det blir nog att vara mycket på stranden och ta det lugnt. :)
Här är lite bilder från förra jul när vi var där och hälsade på min bror.

Old memories!

Hittade några skivor i en gaderob här hemma, skivorna var fyllda med en massa gamla bilder och med fina minnen.
Vi åkte på så mycket fina semestrar med familjen, åkte tillexempel till Öland och bilade genom hela Öland. Sen åkte vi på skidsemester varje vinter, så himla mysigt!


Black & White

I dag har jag bara slappat här hemma i sängen. Väldigt skönt att ta det lugnt nu innan skolan statar igång igen och man börjar stressa som en, jag vet inte vad. Jag steg inte upp på riktigt förän vid typ 1 tiden. Då sminkade jag och Jennifer oss lite sen fotade vi lite, riktigt kul!
(bilderna är tagna av min dunderfina syster Jennifer)

Nyår!


RSS 2.0