Stjärntorsdag

 
 
Har åkt på en släng av influensan och fått huvudvärk, muskelvärk och feber. Så de två senaste dagarna har jag inte varit ute, bara varit legat inne och vilat. Men ikväll var det jättefin himmel ut så var ute en sväng och knäppte några bilder! :)
 

Rosa spetsgardin

 
 
 

Otur och kvällsfint

Bonjour!
Idag har min dag varit knas, har inte precis haft flyt. Satte i halsen fyra gånger, fick hår i min fika, glömde hälften av mina skoluppgifter hemma, kom försent, fick inte hämta ut mitt pass och alla apotek i stan hade slut på just den medicinen jag skulle hämta ut. Inte särskilt kul dag! haha Det enda postiva idag var den fina himmlen, den fick mig på lite bättre humör. :) 
 

MOonlight shadow

 
 
 
Månen var helt magisk ikväll, så jag tog en liten fotorunda i månskenet. Mysigt! 

Molntäcke

Såhär såg himlen ut idag när jag vaknade, ganska häftigt måste jag säga! 
 
 

Friluftsdag med Becka

 
Igår hade jag och Becka en liten friluftsdag, haha! Så vi åkte en 7 kilometers lång  runda på längdskidor och drack varm chocklad. Var första gången jag åkte längdskidor, så det var lite knepingt att få in tekniken. Men det gick ganska bra ändå. Kul var det iallafall och bra träning fick jag med, så idag har jag träningsvärk lite överallt. :) 
 
 

Self Portrait


Fotodag!

Idag har det varit mycket fotande för min del! Jag fotade med fina Eve som är hemma i Småland nu över lovet. Alltid lika kul att träffa henne! :) Sedan på kvällen gjorde jag ett fotojobb som gick ganska bra med. Så mycket fotande idag men det gillas! 
 
Några bilder på Eve.
 
 

Valintine's day!

Haft en jättemysig och fin alla hjärtans dag tillsammans med min fina pojke. Vi åt god mat kollade på film och gav varandra rosor! En riktig toppen dag! 
Alla hjärtans dag outfiten! ;)
 

Details

 
Igår gick jag och Kristina (Pärs syster) en liten runda på stan, trevligt! Köpte en massa smycken bland annat dessa ringarna. Tycker verkligen det är jättefin med ringar som sitter uppe på fingret! 

Woodpecker

 
 
 

British Bamse

 

Dagens mellanmål

Åt en jättegod fruktsallad som mellanmål i dag, den innhöll Blodapelsin,banan,päron och blåbär. Gott!
 

Mina voffsingar!

 
Idag har jag inte alls gjort mycket. Bara tagit det lugnt och fotat hundarna och lite fåglar. Hundarna var så duktiga poserade jättefint! Haha fast på den sista bilden blir dom lite bländade av reflexskärmen! 
 
 
Haha så söta! 

Me yesterday

 
 
Gårdagens outfit
Top: Gina Tricot
Jeans: Tiger 
 

I am the cosmos

"Every night I tell myself, I am the cosmos,I am the wind"
 
 

Kvällsåkning på Hundfjället

 
 
 
Det var inte helt fel att åka på kvällsåkningen när himmlen såg ut såhär!

I'm Back!

Hej nu är jag tillbaka igen, efter en underbar vecka i fjällen! Hade tänkt blogga där uppe men tyvärr så fanns det inget internet tillgängligt. Så det är därför det har varit tomt här på bloggen. Men hade det iallafall jättebra och åkte skidor, drack varmcholkad och bastade mest hela dagarna!
 
Blev väldigt många bilder dessa dagarna, här är några.
 
 
 

RSS 2.0