Tjugofemte Maj

 
Igår åkte hela familjen till Huseby för att fira mamma på mors dag. Vi började med att gå in i en mysig lantbutik med olika kryddor och téer och sedan blev det en promenad förbi det fina slottet.
 
Vi forsatte promenaden ner till ett nyöppnat sommarcafé på Huseby. Som låg precis vid en fin å och påvägen ner såg vi fina påfåglar.
 
 
 
 
Cafét var så väldans mysigt och hade en gameldags och lantlig stil.
 
 
Vi beställde mat och satte oss ute i solen. För min del blev det en väldigt god paj med fetaost, tomater och oliver. Gott!
 
 
 
Efter maten gick vi en promenad i Huseby-trädgård där vi träffade på två små söta och glada grisar, som sprang runt i sin hage och busade och svalkade sig i ett gyttjebad. Så oerhört söta var de! Ville ta med mig dem hem!!
 
 
 
Vi promenderade sedan vidare till rhododendronträdgården, där vi förundrades av alla stora fina rhododendronbuskar överallt. Så fint!
 
Vi avslutade sedan utflykten med glass ute i det fina vädret. 

Jennifer

 
 
 
Nu är min fina syster kommit hem från Skottland igen, och ska vara hemma några veckor framöver. Och det är ju så himla bra och kul att ha någon att fota med igen. Vi har redan hunnit att ha tre olika fotograferingar tillsammans här är bilder från en av dem, när jag fotograferade Jennifer mot en verkstadsdörr här hemma. 
 

Mäktiga moln

 
 
 
Såhär har det sett ut här de senaste dagarna, stora mäktiga moln och spöregn ena minuten och nästa minut strålande solsken. Lite jobbigt väder kan man tycka men väldigt fint att titta på!

Jaqueline

 
 
 
 
 
Några bilder från förra veckan när jag hade en rolig vår-fotografering tillsammans med min fina vän Jaqueline. 

Flaskskepp

Hittade detta lilla flaskskepp här hemma idag, och fick direkt en fotoidé. Sprang och hämtade stativet och knäppte dessa bilder. Kul, dock lite knepigt att ta självporträtt med ett flaskskepp då jag inte ville ha med fjärrkontrollen i bilderna. Så jag fick slänga bort fjärrkontrollen för varje knäpp, haha!! 

Tillbaka

Hej! 
Idag vaknade jag med ett leende på läpparna och var alldeles varm inombords. Igår var nämligen en väldigt bra dag för mig, om inte den bästa dagen på länge. Jag tog nämlingen mitt efterlängtade KÖRKORT!! Som jag har kämpat med det! Och som om det inte vore nog fick jag även hem ett brev i postlådan om att jag fått en plats på fotofagskolen i Trondheim! Så himla kul! Längtar till hösten nu :) 
 
Allt slit med att söka skolor, och körkort har verkligen lönat sig tillslut! Och detta betyder också att jag har mer tid över att göra roliga saker som till exempel att blogga. Så nu är jag tillbaka igen på riktigt med en massa nya bilder som ska upp här på bloggen.
 
Här är några bilder jag tog i söndags med Pär i solnedgången..
 
 
 

RSS 2.0