"As long as I gaze on Waterloo Sunset, I am in paradise..."


skoor

Här är mina höst/vinter skor. Älskar verkligen boots! :D Dom längst till vänster fick jag i födelsedagspresent. :)
Dom svarta har blivit lite slitna i klacken, men det ska fixas. :)
Den skon till vänster fick jag i födelsedagspresent. :)

Jaao....

Steg upp klockan halv 6 i dag åkte till skolan var där i en kvart sen fick vi reda på att vi hade inställt så då fick jag sitta och vänta på en buss hem i en evighet... -.- Blir så galen på det! Aja fick iaf en ledig dag vilket är väldigt skööönt.Så nu sitter jag och slappar sen blir det att rida en runda! :)

Min födelsedag! :D

Igår var det min födelsedag! :D Hade en riktigt bra dag kom hem från skolan vid 5 sen åkte jag och familjen och åt middag på Akropolis... Sen när vi kom hem åt vi tårta och jag öppnade presenter. :) Jag fick många fina presenter bland annat ett par boots från VAGABOND, träningskläder, presentkort och pengar. :) Lägger upp bilder på bootsen senare...
Såhär såg jag ut igår när vi skulle ut och äta. Använde donuten från Style By Tyra. :)
Älskling och jag på Akropolis! :)<3

MysSöndag!

Hejsan! I dag har varit den bästa söndagen på länge! Har myst med Pär hela dagen... Vi var ute och gick en lång runda i det fina höstvädret sedan var vi ute med båten och fiskade lite. Riktigt mysigt! Nu sitter vi inne och kollar på den fina solnedgången... :) By the way i morgon blir lilla Johanna 17! Wiho!

AUTUMN!

Har varit så himla fint höstväder dom senaste dagarna, så jag har passat på att rida och vara ute och gå så mycket som möjligt. För som sagt jag älskar hösten! Jag och min syster var iaf ute igår och plockade kantareller och fotade. :)
Söt liten Jennifer på svamppromenad! ;)
Vi träffade på några kanadagäss som åt sig tjocka innan de ska flyga iväg till ett varmare land. ;)

Kompositioner

Fotar kompositioner på fotolektionen i dag...
HHär är en bild jag tog nyss! ;)

Biskvibakning!

Hej alla glada! Louise följde med mig hem i går och vi bakade biskvier en hel fredags kväll. Tog väldigt lång tid att göra dem, men det var det värt! För när dem var färdiga så kokade vi te sen kollade vi på film och åt biskvier. Riktigt kul och mys var det! :)
Louise och alla biskvierna!  :)

Heeelg <3

Äntligen helg! Har varit fullt upp denna veckan med fotograferingar och träning. Har varit riktigt kul men man blir verkligen trött utav det! Bilder från fotograferingen kommer senare när jag har redigerat färdigt... :) Nu ska jag ha en trevlig helg och umgås med en massa trevligt folk. Ha det! :)

20 dagar kvar...

Ville bara säga att det är bara tjugo dagar kvar tills min födelsedag, och att jag längtar ihjäl mig!

Photo

Har foto i skolan nu... As kul! Här är en bild jag gjorde nyss! :)

"Donut"

Fick en "Donut" igår som jag beställde på Style By Tyra, Älskar den!
Förövrigt så var jag och fikade med min söta små vänner Rebecka och Kajsa efter skolan i går. Riktigt mysigt och trevligt var det. :)
By the way Tack för alla fina komentarer jag fått, dom värmer! :)
Här är en frisyr jag/syrran gjorde med "donuten"
Fikamys med dom bästa!

RSS 2.0