Gott nytt år! :D


Shopping! :)

I dag gick jag upp tidigare än vanligt för att jag skulle in till stan med Pär, Rebecka och Jennifer, för att shoppa sista dagen på mellandagsrean. Vi alla hittade något billigt och bra som vi ville ha så alla var nöjda när vi åkte hem sen. :) Har hittat en massa denna veckan, Tillexempel: Ett par skor, 3 tröjor, ett par byxor, ett par shorts och ett skärp. Allt detta köpte jag för knappt inga pengar alls, Så jag är väldigt nöjd! ^^
Jag i dag. :)
Jennifer och Becka på Askelyckan :)

:)

Igår var jag med bästa Evelina! Jag mötte upp henne i stallet där jag fick träffa hennes häst Play, riktigt fin var han :) Efter det åkte vi hem till Eve och kollade på film och pratade en massa som vi alltid gör! haha :) Riktigt rolig dag! Synd bara att Eve ska bo så långt ifrån har alltid så roligt med henne, ^^
Vi har känt varandra i snart 5 år men det känns som att man har känt henne längre. Kan verkligen prata om allt med Eve. En tjej man verkligen kan lita på. :)
Btw tog inte med mig någon kamera till eve så här kommer en massa gamla bilder på oss ;)
Haha så sjukt snygga vi var i 7an ;)
Tror detta är ngn gång i 7an med, x)
detta är bilder från slutet av 8an :)
haha en bild från början av 7an ;)
En reelativt ny bild. x)

Mellan dagsrea in my <3 ;)

I dag blev det en runda in till stan med älsklingen och systern min. Hittade en massa fint för en billig penning. Det är helt sjukt vad priserna sänks! Passar perfekt med när man har fått en massa presentkort nu vid jul. :) Blir nog kanske lite shopping i morgon med hoppas jag! :)
Todays outfit! haha

Julstök!

Dom senaste dagarna har jag lagt ner min dyrbara tid på att julstöka med min fina familj! :) Jag och Jennifer var duktiga igår och bakade en massa julgodis, bakade bland annat jättegod fudge och mozartkulor. Och i dag har jag trängts med en massa folk inne på Grand Samarkand för att köpa de sista julklapparna. Precis slagtit in den sista julklappen så det känns riktigt bra! Pyntade även granen nyss. Haha våra julgranar är alltid lika "fina". Men det är lite charmigt!
Aja God Jul alla! :)
Våra fina mozartkulor!

Flash

Är hemma själv så har inget att göra. Så håller på att prova min blixt lite med olika inställingar och sånt. Älskar verkligen min nya bilxt! :) Speciellt nu på vintern när det blir mörkt så snabbt. Man kan ju ställa in blixten så det nästan ser ut som dagsljus. Blir nästan bättre än vanligt ljus. haha ;)
Fick ha mig själv som modell eftersom att jag är hemma själv! haha
Tog alla bilderna när det var mörkt i rummet! Är ganska imponerad själv att det blev så bra ljus med den blixten. ;)

Lite smått och gott ;)

Har tråkigt så jag tänkte lägga upp lite olika bilder som jag har fotat men som jag har glömt att lägga upp! Så här kommer en liten bildbomb!
Lite bilder på Becka från i somras! :)

Nasty Gal

Sitter och kollar runt på olika kläderssidor just nu. Är så sjuktsugen på att köpa vår kläder redan nu! Haha Iallafall så har jag hittat en favorit sida http://www.nastygal.com/. Sjukt snygga kläder!
Dagens vill ha!
Brukar inte gilla hatt, men den här tyckte jag var riktigt snygg!

Flitigt jobbande! ;)

Sitter och jobbar flitigt med att redigera foton i skolan! ;) haha

Fotografering!

I helgen har det varit full rulle! Var på fest i fredags var jag och älski. Var riktigt kul förutom att det var fredag och jag var svintrött! Så somnade till lite i en soffa haha! I lördags så bestämde jag och min syrra för att ut och fotade lite så vi gick till en häftig vass och fotade lite. ;) Sen senare på kvällen åkte jag och Pär till en kompis på middag. :) Sen i går bakade vi chokladfudge och hade mysigt adventsfika med familjen! :)
Här är några bilder sen i lördags när vi fotade. ^^ Har inga bilder på jennifer på denna kameran. Så dem här bilderna har Jennifer tagit med jag redigerat.

Let it snow, Let it snow, Let it snow!

Åh i dag kom den första riktiga snön! :D Så himla mysigt när man vaknar upp på morgonen och det är vitt ute och det snöar jättestora snöflingor. Har verkligen fått julstämning nu! :D


RSS 2.0