Påskafton

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var det påskafton och vi följde våra påsktraditioner och fick leta påskägg på hotell rummet, haha! Efter påskäggs letandet begav vi oss till Arthur's Seat en gammal vulkan i Edinburgh för att klättra upp på den och se den fina utsikten. Riktigt fin utsikt måste jag säga! Sen besökte vi en damm där det var hur många svanar som hellst och som var jättenärgångna. En ritkigt lyckad dag måste jag säga! 

En dag i parken!

Idag har det varit jättefint väder här i Edinburgh, så idag har vi strosat runt i parken och matat tama ekorrar och små fina sparvar och rödhakar! Fick verkligen vårkänslor idag när man kunde gå i vårjacka utan att frysa och att se alla krokusar och påskliljor blomma. Fint! 
 
 
 
 
 
 
 

Än så länge i Skottland

Hej! Haft problem med uppladdningen, men nu äntligen fungerar det! Men än så länge har vi...
Druckit gott té
Sett jättemycket fina byggnader..
 
Kollat på jättefina utsikter på berg och hus.
 
 
Sett män kilt och säckpipor! 
Träffat min fina syster och hamnat i en snöstorm! Mysigt! 

Dålig uppdatering och Skottland

Jag ber så mycket om ursäkt för min oerhört dåliga uppdatering... 
Men nu är jag tillbaka igen och jag åker till Skottland i en vecka för att hälsa på min syster, och datorn följer självklart med så ska försöka uppdatera så mycket som möjligt! Bye bye Sweden, see you next week! 
 

Pressfotograf

 
I måndags gjorde jag något riktigt spännande! Jag agerade nämligen pressfotograf när Prins Daniel och Filippa Knutsson(Filippa K) kom till Växjö. Riktigt roligt var det och ganska mäktigt med att lilla jag fotade detta. Kul! 
Kan tyvärr inte lägga ut så många bilder men här är några bilder.
 
Oskar var snäll och knäppte en bild på mig och Filippa. :)
 
 
 
 

En stjärnklar lördag

 

Portfolio

Hej!
Sorry för mitt lilla blogguppehåll, har haft en hel del saker att göra har bland annat haft fullt upp med att söka in till fotoskolor, och plugga. Inte så roligt att blogga om ;) Men just för tillfället sitter jag och väljer ut bilder till mitt portfolio, och har svårt att välja om denna bilden ska vara i färg eller inte... Vad tycker ni?
 
 
 

Gbg i morgon!

I morgon bär det av till Göteborg med Pär och Simon, ska kolla efter balklänning och shoppa lite annat med om jag hittar något fint! Blir nog kul! 
 
Här är två bilder till på Malin som jag fotade igår.
 
 
 

Photoshoot

Plåtade Malin idag på fotolektionen, riktigt kul när man har en bra modell och man hittar det perfekta ljuset.
Då vill man verkligen inte sluta fota!
 
Här är några bilder från idag, kommer nog upp mer bilder lite senare. 
 
 
 

Vill ha sommar!

 
 
 
 

Isfiske

 
I söndags blev det en heldag på sjön med Pärs familj. Var riktigt härligt väder så vi låg mest och solade medan vi väntade på att fisken skulle nappa, och vi fick fyra gäddor och en abborre. Så det blev en riktigt bra dag på sjön! 
 
 
 
 

En regnig lördagskväll!

Ikväll är det mys med pojkvännen som gäller, tänt kakelugnen i vardagsrummet, tänt ljus och bakat kladdkaka så nu ska vi titta på film och bara ta det lugnt! Ha en fin lördag!
 
Egopic ;)
 

RSS 2.0