En morgonpromenad

 
 
 
 
 
 
 
Idag vaknade både jag och mamma tidigt, så vi bestämde att oss för att gå en lång morgonpromenad tillsammans. Så vi tog med oss hundarna och gick ner till sjön. Och vad fint det var! Det var morgondis och så stillsamt ute, det enda man hörde var fågelkvitter, och sjön var alldeles spegelblank. Hur fint som hellst! Morgonen måste nog vara min absoluta favorit tid på dygnet..
 
 

Skymning

 
 
Såhär färgglad och fin var himlen när jag tittade ut genom fönstret innan. Var bara tvungen att hoppa i skorna och springa ut och knäppa några bilder! 
 

Vårväder

 
 
 
 
 
Hej! Har blivit lite dåligt med bloggandet de senaste dagarna pågrund av att jag har varit förkyld och legat i sängen för det mesta med huvudvärk.. Men idag när jag vaknade hade huvudvärken släppt, och vårvädret kom fram här hemma. Så jag passade på att gå en lång promenad i det fina vädret. Kändes verkligen som vår ute, fåglarna kvittrade, luften var frisk och himlen var blå och inte grå. Så himla härligt! 

Ros

Canon EOS 7D, Sigma 30mm 1.4

Torsdagkväll

 
 
 
 
Ikväll när jag skulle ta in hästarna, upptäckte jag hur fin himlen var. Såg alldeles magiskt ut när månen och stjärnorna lös upp bakom ekarna. 
 

Gardinlugg

 
Igår var jag hos frissan och gjorde en liten förändring med mitt hår. Kände att det hade sett likadant ut jättelänge och det kändes som att mitt hår bara hängde utan någon frisyr. Så bestämde mig för jag ville ha något nytt. Så det fick bli att klippa av de ljusa slitna topparna och klippa en gardinlugg. Blev väldigt nöjd och det känns skönt med en förändring, även att den inte var så stor.

Just nu

Detta är vad jag håller på med just nu. Sitter och redigerar en massa bilder jag tog på Ebba igår. Vi hade nämligen en liten fotodag tillsammans, och fotograferade på gameldags miljöer och det blev många bra bilder så nu har jag mycket roligt att redigera. Kul! 

Kristina


 
 
Några bilder från en fotografering jag hade för några dagar sen tillsammans med Kristina. Vi fotograferade i en vass vilket var en väldigt rolig och fin miljö att fota i.. 

Femte februari

Tänkte visa hur min morgon såg ut igår.(Inlägget kom inte upp igår.)
Började i alla fall dagen på bästa sätt med en härlig promenad med hundarna...
 

 
 
 
 Och naturen var jättefin med dimma och frost på träden. 
 
 
Sedan spenderades nästan hela morgonen och förmiddagen i soffan tillsammans med mina små sötnosar till hundar och en stor kopp chai te. Så himla mysigt! Uppskattar verkligen lugna morgonar.

Mossa

 
 
 Utrustning: Canon 7d // Tamron 90mm 2.8 MACRO
 
 

Frostbitna träd

 
 
 
 
Några bilder jag knäppte igår på sjön. Alla träden var vita av frost, trost att det var plusgrader och dimmigt. Vilket var lite konstigt men så fint! 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0