I veckan har jag...

Kollat på våra gulliga korOch deras söta nyfödda kalvarGått promenader med en utav våra katter, SigridRidit min finfina häst DimmaUmgåtts med världens bästa Evelina
varit lite galen ;)
Åkt båt
Plockat en massa kantareller. :)Plockat hallon och gjort hallonpaj :)Och ätit en massa god grillad mat! :)

Helgens händelser

Hej, har inte hunnit med att sitta så mycket vid datorn denna helgen. För jag har nämligen varit på bröllop med min pojkvän och hans familj. Det var min pojkväns kusin som gifte sig. Det var verkligen jättevackert, de vigdes vid en kvarn och det var en fors precis jämte. Superfint!
Lite senare fick vi en massa god mat så jag blev verkligen proppmätt, och efter det blev det dans och vi dansade hela natten lång!
Den här fina limousinen fick vi åka fram och tillbaka från bröllopet. :)
Jag och min älskade Pär <3
<3

Världens godaste frulle!

Åh jag har nyss ätit världens godaste frukost! Plockade kantareller som jag stekte och la på rostat bröd. Finns nog knappt något godare!

Le jeudi

Tjolahopp! I dag är det ingen vanlig dag för det är JOHANNAS namnsdag! ;) I dag har jag varit en liten runda i Växjö och mamma köpte ett par ridbyxor, strumpor och rosor till mig i namnsdags present! Tack mamsen! :) När jag kom hem gjorde jag och mamma en fin och god jordgubbstårta som vi precis har ätit. Mums! :D Nu väntar jag på att min pojkvän ska komma hit så vi kan gå och lägga oss!
De fina rosorna jag fick av mamma! :)
Tårta och Kaffe är aldrig fel...

Dagens Outfit

I dag har jag på mig kläder som jag köpte igår i Göteborg. Det är ett par Cheap Monday jeans och ett enkelt linne från H&M. Köpte båda plaggen på rea så jag är väldigt nöjd! :)
Ursäkta min dåliga spegelbild, Men jag hittar inte stativet ;)

Trevlig resa till Göteborg!

Igår åkte jag och min fina vän Rebecka till Göteborg, på ett litet äventyr. Vi shoppade en massa och åt god mat, mycket lyckat måste jag säga! Sedan när vi skulle åka hem med tåget igen så gick allt bra och så, vi satt och skrattade nästan hela vägen hem. Och jag skojade om att vi skulle köra på ett djur precis innan vi skulle hoppa av så vi skulle få backa tillbaka till Göteborg igen, och självklart kör tåget på en Älg precis innan vi ska hoppa av! Så vi fick sitta och vänta i nästan 2 timmar, sen fick vi hoppa ut ur tåget (jättehögt) för vi var mitt ute i skogen så fanns ju ingen plattform att gå ut på. Sen fick vi åka buss hem.
Men det var ett lyckat äventyr som jag sent kommer att glömma. Haha!

Rebecka på ett japanskt matställe. Vi åt kyckling och nudlar med misosoppa till, Väldigt gott! :)
Jag på ett mysigt ställe i stan!
Rebecka med en massa kassar inne i nordstan! Haha ;)

Fotodag!

Hej alla glada! I dag gör jag inte allt för mycket har mest fotat hela dagen, och nu sitter jag och redigerar alla bilder. Så här har ni några utav bilderna jag har fixat med i dag! :)

Nya shortsen! :)

Tänkte lägga upp några bilder på de nya shortsen, köpte dom igår på Vila! ^^

Tierd...

Hej, i dag har jag varit i Växjö med min söta mamma och shoppat lite. Det var väldigt mysigt och trevligt. Jag handlade en plånbok och ett par beigea shorts, väldigt nöjd! Men nu är jag väldigt trött och bara ligger och slöar i soffan. skööönt! By the way bilder på shortsen kommer senare! :)

Träning!

Hej! I dag händer inte alls mycket är hemma själv och det är dötrist! Så jag tänkte att jag skulle ut och springa en runda eller kanske cykla lite kanske? Känner iaf att jag måste röra på mig lite. Har varit så lat de senaste veckorna men nu ska det blir skärpning med det!

Random foto på mig bland en massa skit! hahah

Ovanliga husdjur!

Hej! Dagens inlägg kommer jag skriva lite om olika husdjur man kan ha.
Till exempel i dag när jag var hemma helt själv, så flög det in en fin fjäril och höll mig sällskap. Och min pojkvän har fyra små söta igelkottar som bor under hans altan. Vi har döpt dom till Igge, Ivar, Kotte och strumpan. :)
En fin fjäril som var kom och hälsade på mig. :)

Nice pic from Liljedal! ;)

Hej! I går cyklade jag och min kära vän Becka till en liten badplats som heter Liljedal. Där badade vi jättelänge sedan fikade vi en massa muffins och flädersaft. Mycket mysigt må jag säga! :)
Becks och jag :)Becks!
Mina goda muffins och flädersaft! ^^

Slapp dag!

Hej bloggen! I dag är det ganskalugnt och slappt. Sitter och lyssnar på skön musik och redigerar bilder. Rätt så
nice! Här är några bilder jag har redigerat. :)
My friend Becks!
Häftig mal!

Yesterday

tja! Går dagen var brilliant. Var ute och gick långa promenader i skogen med min pojkvän och hittade massa kantareller. Sen senare på kvällen drog vi på fest och det blev en mycket lyckad kväll! :)
Våra fina kantareller vi plockade i går! Går dagens outfit.

Välkommen till min blogg!

Hej, tänkte jag skulle börja blogga lite. Här kommer jag skriva lite om vad som händer i min vardag och lite smått och gott. ^^
Hej, tänkte jag skulle börja blogga lite. Här kommer jag skriva lite om vad som händer i min vardag och lite smått och gott. ^^

RSS 2.0